در هنگام نصب دوربین مداربسته، موعد هایی قبل می آید که نصاب مجبور به نصب دوربین مداربسته بر روی سقف یا دیوار می شود. این پیشه البته باعث پیشگیری از دستکاری های خرابکارانه یا دیگر عوامل می گردد. از جهتی این مسئله باعث می گردد الی دسترسی به دوربین ها جهت انجام تعمیرات، تنظیمات و . دشوار گردد. 


قابلیت AWB و UTC در دوربین مدار بسته


برای حل این جستار تولیدکنندگان دست به ابداع تکنولوژی هایی زده اند که بتوان از طریق بعید این تنظیمات را اتمام داد. یگانه گذرگاه حل، استفاده از تکنولوژی UTC است. 


قابلیت UTC در دوربین مدار بسته


"UTC" مخفف عبارت Up The Coax است، که در سیستم های بازرسی تصویری آنالوگ باره بهره‌گیری پیمان می گیرد. کاربر با به کارگیری UTC می تواند از طریق دور به منوی OSD دوربین دسترسی داشته و تنظیمات لازم را اتمام دهد. 

آپشن های موجود در منوی OSD دربرگیرنده تنظیمات مربوط به رنگ، نور، فعال و غیر فعال کردن سنسور ها و سایر قابلیت های گوناگون دوربین مداربسته می گردد. 


نحوه پیشه با UTC


کنترلر UTC دارای یک ورودی و خروجی تصویر با پورت BNC است. به هدف به کارگیری آن نخست باید ورودی آن را به کابل تصویر دوربین مداربسته با توانایی UTC متصل نمایش داد و سپس باید خروجی آن را به نمایشگر یا دستگاه ضبط DVR متصل نمود. 

شما می توانید پس از نصب دوربین ها تنظیمات مربوط به منوی OSD را به راحتی در کنار نمایشگر یا دستگاه ضبط عکس ها انجام دهید. 


مزایا


در واقع تکنولوژی UTC می تواند منجر به صرفه جویی در سررسید و در ضمن هزینه های نصب و نگه داری گردد. و به کاربر فرمان می دهد الی بدون بیچارگی به دسترسی مستقیم به دوربین، تنظیمات مد نظر را در دوربین اتمام دهد. از سایر مزایای آن می تاب به موارد زیر اشاره نمود: 

  • دسترسی به منوی OSD از راه کابل کواکسیال
  • دسترسی و تنظیم دوربین های نصب شده در بیرون از محل ساختمان
  • کاهش موعد و تفریق معضل های موجود برای مشاهده تنظیمات دوربین
  • انجام تنظیمات بدون بیچارگی به دسترسی مستقیم به دوربین
  • یک مسیر حل مقرون به صرفه بدون دربایستن به تغییر طرح اصلی نصب دوربین ها


قابلیت AWB و UTC در دوربین مدار بسته


قابلیت AWB در دوریبن مداربسته


AWB یک ویژگی در دوربین های مدار بسته است که طی آن بالانس رنگ سفید در حضور منابع نوری گوناگون تنظیم شده و رنگ های غیر طبیعی و غیر واقعی از تصویر حذف می گردند. 

AWB )Function Balance White Balance) این ویژگی سبب تطابق رنگ های زمینه در تصویر با نور موجود در محیط می گردد. در نتیجه رنگ سفید و دیگر رنگ ها الی حدود زیادی به صورت طبیعی جلوه می کنند. 

چشم انسان به طور طبیعی این توانایی را دارد که در منابع نوری گوناگون با محیط خودش را تطابق داده و بالانس روشنایی سفید را تنظیم نماید. اما دوربین های مداربسته این توانایی را ندارند و بیشتر در تشخیص گرید رنگ سفید مبتلا دشوار می شوند و در بسیاری از مواقع نیز آن را در غالب رنگ های دیگر اعم از سبز، نارنجی و آبی نمایش می دهند. 

بسیاری از دوربین های مداربسته در بالانس رنگ سفید در تصویر اغلب مبتلا اشتباه می گردند، علی الخصوص اگر تصویر با یک رنگ غالب فراگرفتن شده باشد و یا اینکه هیچ نور سفیدی با منبع طبیعی در پیرامون هستی نداشته باشد. در نتیجه منجر به برپایی رنگ های غیر طبیعی و غیر راستین در تصویر می گردد. 

اکثر دوربین های امنیتی حائز قابلیت AWB و یا تعادل اتوماتیک رنگ سفید هستند که به وسیله آن دوربین روشنایی موجود در تصویر را پردازش کرده و بهترین تعادل رنگ سفید را محاسبه کرده و نمایش می دهد. 


تفاوت ATW و AWB


ATW (Auto Tracking White Balance) یا سیستم ردیابی رنگ سفید یک قابلیت جدید تر در دوربین های مداربسته پیشرفته تر است. دوربین های مدار بسته مجهز به این فناوری دارای یک الگوی مرجع از ترازمندی رنگ ثابت هستند که در تنظیمات دوربین هستی دارد. در این حالت حتی اگر هیچ منبع نور سفیدی هستی نداشته باشد دوربین توانا به تنظیم و نمایش صحیح رنگ ها است. دوربین هایی با این قابلیت می توانند حتی در شرایط نوری نامساعد طرحی یکنواخت از رنگ ها در تصویر ارائه دهند. 



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها